Два месеца след опита за поход към Москва Евгений Пригожин публикува първо

...
Два месеца след опита за поход към Москва Евгений Пригожин публикува първо
Коментари Харесай

Първо видеообръщение на Пригожин след похода към Москва

Два месеца след опита за поход към Москва Евгений Пригожин публикува първо свое видеообръщение в обществените мрежи. Предполага се, че клипът със основателя на „ Вагнер ” е бил сниман в Африка.

Пригожин се появява посред пуста околност, облечен в камуфлажно облекло и с оръжие в ръце. В далечината се виждат още въоръжени мъже и пикап.

Руските управляващи настояват, че след опита за прелом, част от бойците на Вагнер и самият Пригожин са отпътували за Беларус. След тази информация Полша ускори наличието на свои военни по границата си със страната.

В края на юли се появи информация, че „ Вагнер ” възнамерява да ускори наличието си в Африка.

„ Работим. Температурата е +50 градуса по Целзий – тъкмо както ни харесва. „ Вагнер ” организира разузнаване и издирвателни дейности. Правим Русия велика на всички континенти, а Африка – по-свободна. Справедливост и благополучие за африканските нации. Превръщаме в призрачен сън живота на ИДИЛ, „ Ал Кайда ” и другите бандити. Взимаме на работа същински бойци и продължаваме да изпълняваме дилемите, които са ни сложени. Дадохме обещания, които ще осъществим ”, се споделя във видеообръщението.

https://novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР